Domov O podjetju Ključ do rešitev 2014

Storwize V5000

Ključ do rešitev 2014

KTS-PetrolV partnerstvu z našim naročnikom, podjetjem Petrol d.d., smo sodelovali na IBM-ovem dogodku leta, konferenci Ključ do rešitev. Prikazali smo rešitev Petrolove spletne trgovine Petrol eShop.

Kot je predstavila Tadeja Poljanšek, vodja projektov v podjetju Petrol, so bile ključne točke, ki so vodile do odločitve za sodelovanje z nami: “Priporočilo IBM-a in močne reference ter implementacija s prilagoditvijo rešitve Petrolovim potrebam in infrastrukturi.”

Dotaknili smo se tudi aktualnega Petrolovega projekta, na katerem sodelujemo in sicer uvedbe B2B spletne trgovine. Integracija slednje temelji na standardih in protokolih, ki so bili implementirani v obstoječem Petrol eShop-u. Pri uvedbi trgovine upoštevamo dobre prakse B2B uporabniške izkušnje, pridobljene na podlagi naših preteklih projektov, tako da kupcu omogočamo pregled ključnih podatkov (npr. individualizirane cene in popusti, rok dobave, razpoložljivost zalog, pregled dokumentov).

Prezentacijo si lahko ogledate na povezavi: Uvedba sistema za upravljanje s spletnimi vsebinamiveč informacij o dogodku pa je na voljo na spletni strani organizatorja.